2015 un an foarte bun, 2016 ni­-l dorim unul extraordinar de bun

Stand Expo IMWorld 2015

Anul 2015 îl putem considera un an foarte bun, cu multe evenimente, foarte multe obiective realizate, iar unele chiar depășite. După un an 2014 când am avut creștere și am ajuns la cifra de 540.000 euro, la începutul anului ne-­am propus atingerea unui obiectiv de 600.000 de euro. Acum, la sfârșit de an, ne mândrim cu o cifră de afaceri de peste 640.000 euro și 4.065 de comenzi onorate.

Din punct de vedere educațional ne mândrim cu participarea echipei de vânzări la mai multe cursuri de perfecționare și a conducerii companiei la mini MBA BusinessDrive organizat de Marius Ghenea si Dragoș Popescu.

De la începutul anului JJDisplays sprijină Asociația 1leu.org, donând 1 leu din fiecare comandă acestei asociații. În luna decembrie am realizat pentru Asociația 1leu.org o urnă GIGANT de 2x2x2 m, din plexiglas transparent, cu un sistem ușor de montaj și demontaj. Urna a fost expusă în SUNPLAZA timp de trei săptămâni. Vom continua și în 2016 acest proiect și sperăm să putem monta și demonta urna de cât mai multe ori și în cât mai multe locații.

Din punctul de vedere al echipei, în anul 2015 am mărit echipa de vânzări, iar în 2016 vom cauta colegi noi. Am introdus și un program de evaluare a angajaților bazat pe productivitate, disciplină, abilități profesionale etc, ceea ce a dus la creșterea productivității cu minim 15 %. Am început și extinderea teritorială, astfel ca avem 2 parteneri exclusivi pentru județele Harghita, Covasna, Neamț și Bacău. În 2016 vom continua extinderea teritorială.

Și departamentul de marketing, inovație și new business are multe realizări în anul 2015. În vara anului 2015 ne-­am rebranduit în JJDisplays, am organizat împreuna cu Grupul Pin și Update advertising două evenimente SAC ( Soluții de afaceri creative) la care am fost atât speakeri, cât și expozanți și organizatori. Evenimente au fost organizate în București și Brașov, și sperăm ca în 2016 să ajungem în cât mai multe orașe din țară.

În octombrie am participat în premieră la târgul IMW 2016 unde am prezentat stativele securizate pentru tablete, proiectate și produse de JJDisplays.

În luna noiembrie am lansat și noul site www.suport-­medalii.ro, un magazin online de suporturi pentru medalii produse din plexiglas și care pot fi personalizate, atât textul, cât și culorile în funcție de preferințele clienților. Iată, așadar, că și în 2015 venim cu o premieră! În 2002 produceam în premieră în România ramele click. Apoi, în 2014 începem producerea și comercializarea stativelor pentru tablete, primele fabricate în România, precum și comercializarea în premieră a tabletelor de uz comercial în România. Premiera în 2015 este lansarea unei categorii noi de produse, inexistentă până în acest moment pe piața locală, și anume suporturile pentru medalii. Toate acestea ne fac să credem că suntem o echipă inovativă, deschizătoare de drumuri și profesionistă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *