Ce tip de avizier se potrivește companiei tale?

Una dintre acțiunile pe care orice companie trebuie să le aibă în vedere în permanență este aceea de a comunica eficient cu publicul său. Cum ai putea face asta? Posibilitățile sunt multiple, însă astăzi vom vorbi despre cum te pot ajuta avizierele sau tablele (clasice sau magnetice) să transmiți mesaje sau informații relevante despre firma ta.

Atât avizierele, cât și produsele de tip showboard ajută, în principal, la organizarea informațiilor pe care vrei să le transmiți. Un avantaj al acestor echipamente este acela că ele pot fi folosite pentru a te adresa direct publicului dar, totodată, își dovedesc utilitatea și în rândul angajaților. Alegerea unui tip de avizier trebuie făcută în funcție de caracteristicile companiei pe care o administrezi și nevoile pe care aceasta le are. Pentru a te ajuta în luarea acestei decizii, îți prezentăm câteva dintre utilizările posibile ale produselor din această categorie disponibile la JJDisplays.

 

Aviziere cu plută

 

Rama avizier pluta 6xA4

 

Primul tip de aviziere pe care îl avem în vedere este reprezentat de avizierele de plută. Practic, acestea sunt utilizate pentru a afișa anunțuri sau orice alte materiale promoționale sau informative, fiind prinse adesea cu pioneze. În cazul nostru, avizierele de plută au rama din aluminiu eloxat, ceea ce le oferă durabilitate și rezistență. Ele sunt concepute pentru a fi expuse pe perete, iar dimensiunile diferă în funcție de modelul ales și de necesitatea clientului.

Dacă ai nevoie de un avizier de mărime medie, îl poți alege pe cel cu dimensiunea de 505 mm x 995 mm, care este perfect pentru a expune 6 coli de tip A4. Acesta poate fi util atât la birou, unde îți poți organiza lucrurile importante și task-urile cu ajutorul acestuia, cât și în cazul unui magazin, unde te-ar putea ajuta să expui principalele oferte sau campanii aflate în desfășurare. Avizierul cu plută 6xA4 poate fi fixat atât landscape, cât și portrait, încadrându-se astfel în ambientul locației unde va fi expus.

Pentru cei care își doresc un astfel de echipament customizabil, pot alege un avizier de plută ca cel din imagine, acesta având atât dimensiuni standard, cât și la cerere. Dimensiunea maximă a acestui avizier poate fi de 1000 mm x 2000 mm. Posibile utilizări ale acestuia ar putea fi în cadrul unui bloc sau chiar a unei săli de clasă, oferind suficient spațiu pentru toate materialele ce ar trebui expuse.

 

Avizierul NANO Display

 

Rama avizier cu 4 NANO Display

Acest avizier este puțin diferit de cele pe care le-am discutat până acum prin faptul că reprezintă, de fapt, un produs de tip insert. Mai exact, rama NANO Display cuprinde patru inserturi de dimensiune A4 pentru prindere pe geam sau suprafețe lucioase, fiecare dintre acestea fiind prevăzut cu două benzi adezive repoziționabile. Spatele ramei este realizat din PVC gri iar inserturile din PET antireflex 0,4 mm.

Caracteristicile acestui avizier îl fac compatibil cu plasarea lui într-un mediu exterior, de exemplu, la intrarea într-un restaurant sau bar, pentru a promova specialitățile zilei sau evenimente viitoare ce vor avea loc acolo. Sistemul de prindere asigură stabilitatea NANO Display-ului, acesta dispunând de câte două găuri pe laturile mari, împreună cu 4 dribluri și holzsuruburi.

 

Tablele negre clasice

Rama click neagra, tabla scolara de scris cu creta

Utilizarea tablelor clasice a devenit o practică destul de comună în cadrul companiilor care se adresează unui public relativ tânăr, nonconformist și creativ. Fie că vei angaja un artist care să creeze ceva inedit pe o astfel de tablă sau o vei folosi pentru a scrie ofertele disponibile sau meniul zilei, cu siguranță vei reuși să atragi atenția. Mai mult, ai putea folosi tabla pentru a interacționa cu clienții, oferindu-le posibilitatea de a scrie câte un mesaj atunci când te vizitează.

JJDisplays produce și comercializează trei astfel de showboards. Prima este reprezentată de o tablă de scris cu creta, dimensiunile fiind realizate la cererea clientului. Dacă te interesează, totuși, posibilitatea alegerii unor dimensiuni standard, poți alege tabla de scris meniul, prețuri sau oferte, realizată din PVC și caserată cu autocolant tablă școlară. De asemenea, poți opta pentru un people stopper cu tablă școlară, disponibil atât în dimensiuni standard, cât și la cerere.

 

Tablele magnetice

 

Avizier tabla scris magnetic rama aluminiu

În cele din urmă, tablele magnetice pot reprezenta o alegere extraordinară într-un mediu precum sălile de clasă, sălile de conferințe sau la birou. Designul simplu oferă o anumită eleganță locului unde acestea sunt amplasate. Mai mult, tablele magnetice au o dublă utilitate: ele pot fi utilizate atât pentru a scrie cu ajutorul markerelor nepermanente, dar și pentru a expune anumite materiale pe ea cu ajutorul magneților.

Avem două variante de whiteboards, în funcție de preferințele tale și de dimensiunile de care ai nevoie. Avizierul magnetic alb vine în șase dimensiuni standard, începând de la 450×600 mm, până la 1200x2400mm. Acesta are rama din aluminiu și are un sistem de prindere cu dubluri în cele patru colțuri. White & Magnetic Board îți oferă în schimb, pe lângă cele patru dimensiuni standard, posibilitatea de a crea o tablă de o mărime personalizată (maxim 1000×2000 mm).

Tablele magnetice se livrează împreună cu un marker negru, un burete magnetic, magneți, accesorii pentru montare pe perete, tăviță și instrucțiuni în limba română. Pentru o mai bună organizare, poți comanda și suportul pentru markere și burete, realizat din plexiglas de diverse culori, cu dimensiuni personalizate.

 

Așadar, avizierele și tablele, fie că sunt clasice sau moderne, însumează o serie de utilizări diverse, care îți pot ajuta brandul să fie vizibil. Mai mult decât atât, acestea te ajută să organizezi în mod eficient informațiile și materialele ce trebuie să ajungă la public. Dacă te-ai hotărât asupra unuia dintre produsele prezentate (sau poate a mai multora), intră pe jjdisplays.ro/showboards-aviziere și plasează propria comandă. Tot pe site vei găsi datele de contact unde poți să ne adresezi orice curiozitate sau nelămurire în legătură cu produsul dorit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *