Cu ochii pe ecran

Pe stradă, în mijloacele de transport, în magazine, în școală, în instituții – niciun spațiu nu a rămas neatins de suportul de informare al modernității: ecranul. Printr-o aglomerație de pixeli în care semnele de întrebare își găsesc răspuns, tablourile digitale sunt zilnic ținta privirilor și a curiozităților lămurite. Să mai găsești perechi de ochi care încă n-au cunoscut ecranul? Toți o știm: nu-i deloc ușor.

Stativ tableta SIGMAStativ SIGMA din plexiglas pentru tablete

 

Nici noi nu am fost ocoliți de fenomenul Digital Displays, la fel cum un asemenea instrument de atragere a atenției este greu de ignorat pentru oricine altcineva. Nu vorbim doar de privitori, ci și de cei care sunt interesați de răspândirea informației și care, pentru asemenea scopuri, apelează la noi. În organizarea de evenimente, în scopuri comerciale sau pentru simpla informare, ecranul a devenit un evidențiator al brandului, așezat pe un stativ, îmbrăcat într-un suport securizat sau, alteori, suspendat pe un perete.

Suport securizat din plexiglas pentru tablete iPad

Suport securizat din plexiglas pentru tablete iPad

 

 

Suport tableta securizata cu picior prindere perete

Suport tableta securizata cu picior de prindere pe perete

 

Știm că o imagine face cât o mie de cuvinte, dar presupunem că, proiectată pe un sistem display, ea poate face mult mai mult. Ce se întâmplă, însă, dacă discuția implică cuvintele care altcătuiesc un discurs? Probabil, ceea ce un pupitru digital cu monitor inclus poate oferi: creșterea impactului și livrarea unui conținut demn de ținut minte.

Pupitru digital din plexiglas cu televizor

Pupitru Digital Dr. LECTERN pentru conferinte, din plexiglas transparent si cu televizor

 

Doar cu laudele la îndemână putem discuta despre oportunitățile pe care sistemele de display digital le presupun: creșterea interesului față de conținut, flexibilitatea schimbării mesajului într-o secundă și motricitatea suporturilor sunt printre primele pe care le-am aminti. Iar dacă vorbim de motricitate, venim și cu soluții la îndemână, precum standuri TV mobile pentru podea prin care mesajul este, la propriu, orientat spre publicul țintă.

 

Standuri TV mobile pentru podea

 

Moderne, atractive și ușor de întreținut, ecranele ne dovedesc că sunt viitorul producției publicitare. Dacă mai e ceva de adăugat? Ne vom da seama singuri, privind la pădurile împădurite care nu se vor mai transforma în tone de hârtie înlocuite, acum, de stativul care prezintă lumii un ecran.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *