J&J GROUP – preferat de studenții ASE pentru practică

practica-ase

Academia de Studii Economice Bucuresti, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, deruleaza proiectul Practica Economica pentru studenti – vector determinant al insertiei pe piata fortei de munca, finantat de Uniunea Europeana prin programul POSDRU/109/2.1/G/81432, ID 81432.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de initierea, dezvoltarea si valorificarea de aptitudini, abilitati si deprinderi de munca pentru studentii din ciclul de licenta in vederea insertiei acestora pe piata fortei de munca.

Initierea si dezvoltarea acestui program integrat de practica constituie pe de o parte fundamentul imbunatatirii calitative a procesului de aplicare in practica a cunostintelor, deprinderilor si aptitudinilor dobindite de catre studenti in facultate si pe de alta parte crearea de oportunitati atat pentru firma dvs. cat si pentru intreaga comunitate de afaceri in ceea ce priveste imbunatatirea calitativa a curriculei universitare si a sistemului de competente si calificari la absolvire, in concordanta cu necesitatile si cerintele de pe piata fortei de munca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *