Print & Sign 2014

print-sign

 

J&J Group a prezentat în premieră, la Print & Sign 2014, două categorii de produse și două servicii, acestea fiind disponibile imediat după târg.

Tabletele profesionale iDisplay pentru uz comercial de 10,1 inch și 21,5 inch. Special concepute pentru advertising, tabletele interactive iDisplay, care funcționează cu sistemul de operare Android, pot reda videoclipuri, aplicații Android și sunt compatibile cu multe accesorii utile în măsurarea impactului publicității.

Standurile sau stativele pentru orice tip de tabletă realizate din diverse materiale (aluminiu, inox, stiplex, pvc, etc) și personalizate asigură o prezentare profesională pentru standurile expoziționale, showroom-uri, bănci, rețele de magazine, hipermarketuri, etc.

Primul centru de închiriat display-uri. Ca urmare a multor cereri am decis deschiderea primului centru de închirieri (pentru București) de display-uri de aluminiu cum ar fi people stopper-e, standuri broșuri, tablete cu stativ, info board-uri. Prin aceasta metodă aveți posibilitatea, înainte de a cumpăra, să încercați gratuit produsele noastre. Mai multe detalii găsiți la www.displays.ro/rent/

Primul service pentru display-uri din aluminiu. Avem posibilitatea de a repara o mare diversitate de produse din aluminiu (marketing display-uri) . Așadar, cu costuri mici puteți avea produse aproape noi. Un produs defect poate afecta imaginea sau valoarea companiei în percepția clienților.

 

Le mulțumim clienților care ne-au vizitat standul din cadrul târgului.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *