Sfaturi pentru redeschiderea afacerii

Vrei să îți redeschizi afacerea? Urmează aceste sfaturi!

Pe măsură ce întreprinderile încep să se redeschidă în toată țara, multe dintre ele nu sunt încă pregătite pentru acest pas. Din ultimele noastre cercetări, am reușit să ne facem câteva idei și să remarcăm lipsurile celor ce vor să își redeschidă afacerea.  Ideile noastre urmăresc să vă ajute atât pe dvs, cât și afacerea dvs, în așa fel încât totul să decurgă corect și ordonat.

Gândește-te dinainte la ce ar trebui să te aștepți!

Încearcă să creezi un ambient relaxant prin afișarea mesajelor de informare. Oamenii vor avea nevoie să se simtă în siguranță.

Asigurați distanța și igiena pe care oamenii o păstrează. Recomandăm folosirea indicatoarelor, a protecțiilor de plexiglas, a stâlpilor de delimitare, a stand-urilor de dezinfectare, sau a altor mijloace ce pot îndruma spre păstrarea distanței și a igienei, această obligativitate, devenind mai puțin temătoare din punct de vedere al siguranței, pentru că va fi aproape imposibil ca oamenii să o încalce.

Vreți să organizați așa cum trebuie și coada de la intrarea în incintă? Un People Stopper v-ar putea ajuta enorm, împreună cu stâlpii pentru delimitarea traficului, reușind să direcționați coada, dar, în același timp, oamenii să păstreze și distanța.

Arată interes clienților și angajaților!

Încearcă să ai o atitudine optimistă și calmă și totodată, inspiră asta și angajaților tăi, sau, de ce nu, chiar și clienților, prin mesaje de mulțumire, mesaje de încurajare și felicitări. Încearcă să îți feliciți atât angajații, cât și clienții pentru efortul, sau, pentru suportul lor, în drumul spre a învinge această perioadă ce ne complică multe dintre activitățile obișnuite. Un gând cald, sau un mesaj de mulțumire, poate pune un zâmbet pe fața oamenilor și poate inspira mai multă încredere în sine și in viitor. 

Împreună vom reuși! Mereu, acolo unde sunt mai mulți, aceia înving. Speranța oamenilor va învinge!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *