Tabletele interactive iDisplay – Viitorul publicitatii digitale

Tabletele interactive iDisplayTabletele interactive iDisplayTabletele interactive iDisplay vor fi prezentate in premiera la Print & Sign 2014, ce se va desfasura in perioada 24-27 septembrie la Romexpo – Pavilionul Central. Special concepute pentru advertising, tabletele interactive iDisplay, care functioneaza cu sistemul de operare Android, pot reda videoclipuri, aplicatii Android si sunt compatibile cu multe accesorii utile in masurarea impactului publicitatii.

 

VEZI TABLETELE INTERACTIVE iDISPLAY IN ACTIUNE

 

 

Tabletele interactive iDisplayTabletele interactive iDisplay functioneaza prin Pulse Technology, astfel ca hardware-ul și software-ul au un reglaj fin pentru a rezolva problemele constatate în mediile comerciale. Desi arata foarte stylish, aceste tablete sunt robuste, fiind produse din materiale rezistente si componente industriale, astfel incat sa poata fi folosite 24/7 intr-o varietate de medii. Tabletele interactive iDisplay sunt disponibile in variantele de 10 si 21,5 inci, iar ecranul din sticla are senzori de atingere care au o foarte mare precizie si rata de raspuns, astfel incat utilizatorii sa aiba o experienta interactiva.

Print & Sign se va desfasura in perioada 24-27 septembrie, la Romexpo – Pavilionul Central, in paralel cu Gifts Show, targul de obiecte promotionale, si Expo Plast, expozitia dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice din Romania. Evenimentul este sprijinit de APRA, APIIP si ATT.